Plugin na skrzynki
-
Witam,
Jaki plugin teraz odpowiada za respawn skrzynek na V1 ?
Szukałem, kombinowałem, do spawnconfigu próbowałem każdego Configu z waszej strony ale nic. Ostatnio wyczytałem że ten plugin jest tylko pod respawn skałek wraków itp ale nie na skrzynki. Poczytałem w pliku konfiguracyjnym i znalazłem tylko to:"ResourceSpawners": {}, "LootSpawners": { "LootSpawner": { "ChildToSelf": true, "SecondsPerSpawn": 20.0, "SpawnedLimit": 200.0, "Offset": "0 0 0", "InitialWaitTime": 30.0, "MinimumSpawnCount": 120, "Spawns": [ { "LootConfig": "CommonLootCrate", "Probability": 2.0, "PrefabName": "LootCache"Czy to właśnie to odpowiada za resp?
Zaczynam dopiero z konfigami się bawić i jeszcze ciężko mi się z tym połapaćZ góry dziękuję za pomoc

-
@Markooo Witaj, na przyszłość użyj wyszukiwarki, zapewne znajdziesz tam odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.

Co do Twojego pytania, tak ten plugin odpowiada za pojawianie się skrzynek, pozdrawiam

-
-
uMod zablokował ten temat dnia
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się