Problem z pluginami
-
Witam, nie działa mi plugin give i szukam pluginu takiego zeby pokazywało z jakiej broni i z jakiej odległośći został gracz zabity. Prosze o pomoc !!!!
-
Cześć, Wersja gry? Legacy/V2? Podejrzewam, że chodzi o Legacy
Jakieś log z kompilacji pluginu Give? Znajdziesz je w katalogu oxide/logs
Jeżeli chodzi z jakiej odległości gracz został zabity to potem wstawię aktualizacje do CustomDeathMessages -
legacy ogólnie wywaliłem ten plugin ale wydaje mi się ze własnie cały czas do v2 plguin wrzucałem, czy mógł bym poprosić do v1?
'
-
[SERVER v1.0.20] Restarting: Give.cs(189,17): error CS0246: The type or namespace name `ItemObject' could not be found. Are you missing an assembly reference?
Warning: restarting compilation -
Wrzuciłem aktualizacje do CustomDeathMessages, usuń pliki językowe CustomDeathMessages.json w oxide/lang/ w folderze pl i en
Give.cs niestety będzie tylko działał na V2.
Ten plugin będzie działać na Legacy:
GiveItem.cs -
dziękuje ci bardzo sprawdze czy działa i za niedługo dam znać
tylko -
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się