@ArtiIOMI Dodałem Ciebie do grupy Programistów, teraz powinieneś móc dodawać tematy w Pluginach
Złe wspomnienia z Serverproject
-
@ServerProject-pl kiedyś tworzyłem serwer na waszym hostingu i nie mam miłych wspomnień serwer nie mógł pobrać mapy z steamworkshop miał problem także z pobraniem modów gdzie dokładnie te same mody i mapa na innym hostingu pobierały się prawidłowo (dotyczyło to wersji legacy) ale wspomnienia został i każdemu zalecam użycie vps/dedyk w ostateczności hosting
-
@niemalipy napisał w LiveServer or ServerProject?:
kiedyś
Właśnie, KIEDYŚ.
serwer nie mógł pobrać mapy z steamworkshop
A na pewno dobrze wszystko ustawiłeś?
każdemu zalecam użycie vps/dedyk w ostateczności hosting
Pewnie, a później będą pojawiały się tematy typu "jak przejść do katalogu"... Nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek z tutaj będących potrafiłby ustawić firewalla na VPS/Dedyku (Nie licząc @ServerProject-pl)
-
@youhosi tak napewno wszystko dobrze ustawiałem napisałem że na innym hostingu działało napisałem także że kiedyś ale wspomnienia zostały
-
- Zgłaszałeś nam problem? Jaki masz login (możesz wysłać nam w prywatnej wiadomości)?
- Wiele osób miało z tym problem u nas i wystarczyło po prostu kliknąć przycisk "Aktualizuj" :)
- "każdemu zalecam użycie vps/dedyk w ostateczności hosting" - jak ma się wiedzę na temat administracji/Linuxa, ma się na to czas oraz umie się wyfiltrować DDoSy to dedyk to rzeczywiście najlepsze rozwiązanie :)
-
@ServerProject-pl zgłaszałem , wystarczy odrobina chęci i można się szybko nauczyć obsługiwać linuxa
-
@niemalipy
Zgłaszałeś i co, nie otrzymałeś odpowiedzi jak to naprawić? Jaki miałeś login albo ID zgłoszenia? -
@ServerProject-pl otrzymałem odpowiedź że zostało naprawione , lecz można było to naprawić od razu bez potrzeby aktualizowania serwera
-
@niemalipy
Niestety zatem nie rozumiem w czym problem. Nie można było tego naprawić bez aktualizacji serwera bo to ta aktualizacja to naprawiała :) My automatycznie, bez wiedzy klienta nie aktualizujemy serwera. Jak ktoś chce, to sobie może to ustawić w panelu (zakładka harmonogram, aktualizacja serwera -> wybieramy porę dnia i gotowe). -
@ServerProject-pl można było podczas instalacji wpisać 2 komendy i wszystko by działo , używacie pewnie jakiegoś skryptu na instalacje serwerów wystarczy dopisać tam 2 komendy i nie jest potrzebna żadna aktualizacja
-
@ServerProject-pl może przejdźmy na drogę mailową żeby nie robić spamu ?
-
Zawsze możemy porozmawiać mailowo, zapraszamy na kontakt@ServerProject.pl .
Podsumowując wątek który zacząłeś:
- Miałeś problem z serwerem, napisałeś do nas, naprawiliśmy to.
- Problem nie był spowodowany przez wadliwe działanie naszych maszyn.
- Problem mogłeś rozwiązać samodzielnie używając funkcji udostępnionych przez nas w panelu
-
wystarczy odrobina chęci i można się szybko nauczyć obsługiwać linuxa
Społeczność hurtworld'a i chęci, no dobry żart, nie powiem. Zresztą same chęci nie wystarczą, liczy się również czas i cierpliwość, ale to tak w skrócie bo można by tak to wymieniać i wymieniać.
-
@youhosi ale nie powiesz że dla chcącego nic trudnego ?
-
@niemalipy To nie jest odpowiedni temat na takie rozmowy, chcesz załóż nowy temat, albo zapraszam na discorda.