Płatne pluginy
-
Witam mam pytanko kiedyś ogarniałem co nieco konfiguracje serwerów v1 ale z v2 słyszałem że się trochę pozmieniało, jakie są teraz dostępne płatne pluginy do kupienia? Spotkałem się na paru serwerach z informacją że raidblock działający jest płatny, plugin na meteor z v1 tak samo i plugin do konfiguracji lootu z hangarów i na szybkie respienie się skrzynek wie ktoś gdzie je wszystkie można kupić?
-
Elo gruby
raidblock free
meteor jak dobrze wybłagasz też free
lootconfig jest za free ale buguje się -
@kenZo a jakaś poprawiona wersja która się nie buguje? Od kogo można kupić bo ubłagać nawet nie mam od kogo

-
@Glimus daj maila do siebie
-
@Glimus jak pisał kub4 autor nie jest znany xd
-
@kenZo +1
-
glimus1337@gmail.com
-
@Glimus pisz mianikk22@gmail.com TANIO!!
-
@Dymeeek wystawiasz fakturę?
-
Jak trzeba to i z tym nie będzie problemu

-
-
@Dymeeek Ok to chętnie zakupię ale chcę paragonik funfel
-
ZAPRASZAM NA PRIV
-
@Dymeeek to może biznes na forum załatwimy podaj swoje ceny inni będą wiedzieć za ile można coś u ciebie kupić xD
-
Bez sensu dyskusja, kolejny do odstrzału *eeek.
@kenZo @niemalipy odchodzicie od tematu -
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się