Problem z 2 pluginami
-
Nazwa pluginu: SpeedQuest i FarmingEvent
Wersja pluginu:
Wersja Oxide: v2 najnowszawitam mam problem z 2 tymi pluginami poniewaz wczytuja sie normlanie bo w konsoli jest loaded ... ale na chat nic nie pisze anic nic dla testow zmienilem ze ma sie pokazywac co 1 min i tak nie dziala. a pobralem wszystko z zakladki pluginy wiec moze byc nie zaktulizowane

-
W jakim sensie nic nie jest napisane? Eventy się nie uruchamiają?
-
A usun, wszystkie pliki konfiguracyjne, lang oraz config i wrzuc na nowo plugin i pokaz logi z compilera.
-
@psychoo102 tak nie uruchamiaja sie a w konsoli nie ma zadnego błedu

-
@Alloy69 A próbowałeś uruchomić je ręcznie? Bo w configu jest opcja automatyczne włączania, ale od określonej liczby graczy. Zmieniałeś to ustawienie?
-
@psychoo102 Zmieniłem na 1 osobe i zeby sie odpalalo co 2 min
-
@Alloy69 A próbowałeś uruchomić je ręcznie np. /farm start? Bo ciężko tak na gębę cokolwiek sprawdzić
-
Dyskusja będzie ciągnięta w nieskończoność jak nie dowiemy się skąd jest plugin pobrany i nie zobaczymy logu serwera.
-
-
A wiesz może jaki masz domyślny język ustawiony na serwerze? Bo z tego co widzę oba pluginy z oxidepolska nie mają domyślnego języka czyli angielskiego.
Jeśli masz dostęp do konsoli serwera to wpisz:
o.lang plSprawdź te: (dodałem angielski)
SpeedQuest.zip
EventFarming.zip -
-
uMod zablokował ten temat dnia
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się