Problem z 2 pluginami
-
Nazwa pluginu: SpeedQuest i FarmingEvent
Wersja pluginu:
Wersja Oxide: v2 najnowszawitam mam problem z 2 tymi pluginami poniewaz wczytuja sie normlanie bo w konsoli jest loaded ... ale na chat nic nie pisze anic nic dla testow zmienilem ze ma sie pokazywac co 1 min i tak nie dziala. a pobralem wszystko z zakladki pluginy wiec moze byc nie zaktulizowane

-
W jakim sensie nic nie jest napisane? Eventy się nie uruchamiają?
-
A usun, wszystkie pliki konfiguracyjne, lang oraz config i wrzuc na nowo plugin i pokaz logi z compilera.
-
@psychoo102 tak nie uruchamiaja sie a w konsoli nie ma zadnego błedu

-
@Alloy69 A próbowałeś uruchomić je ręcznie? Bo w configu jest opcja automatyczne włączania, ale od określonej liczby graczy. Zmieniałeś to ustawienie?
-
@psychoo102 Zmieniłem na 1 osobe i zeby sie odpalalo co 2 min
-
@Alloy69 A próbowałeś uruchomić je ręcznie np. /farm start? Bo ciężko tak na gębę cokolwiek sprawdzić
-
Dyskusja będzie ciągnięta w nieskończoność jak nie dowiemy się skąd jest plugin pobrany i nie zobaczymy logu serwera.
-
-
A wiesz może jaki masz domyślny język ustawiony na serwerze? Bo z tego co widzę oba pluginy z oxidepolska nie mają domyślnego języka czyli angielskiego.
Jeśli masz dostęp do konsoli serwera to wpisz:
o.lang plSprawdź te: (dodałem angielski)
SpeedQuest.zip
EventFarming.zip -
-
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się