HW Loot Multiplier 1.0 - Oxide-Russia
-
Nazwa pluginu: HW Loot Multiplier
Wersja pluginu: 1.0.0
Wersja Oxide: --Pojawił się taki plugin na custom loot do V2 na oxide-russia i teraz pytanie - jakieś opinie? działa? Nie mogę sprawdzić osobiście bo strona nie pozwala mi konta zweryfikować żeby pobrać
Jak ktoś byłby tak pomocny i wrzucił na dział pluginów to wielkie THX-->>> https://oxide-russia.ru/plugins/807/
-
@LoOp_ napisał w HW Loot Multiplier 1.0 - Oxide-Russia:
https://oxide-russia.ru/plugins/807
Działać działa tylko jak dla mnie za dużo domyslnie przy '1' dropi także każdy zrobi jak uważa
-
@PanTadeusz OK dzięki a masz jak podesłać sam plugin bo tak jak mówię nie mam konta zweryfikowanego

-
Trzymaj.
-
@PanTadeusz Dzięki wielkie
-
@LoOp_ plugin działa na dokładnie takiej samej zasadzie jak GatherManager lecz ma dodane inne mnożniki jeżeli chcesz zarządzać dropem że tak powiem bardziej zaawansowaniej możesz użyć LootConfigV2
-
@PanTadeusz Działa ci drop z hangarów np? Bo u mnie dalej x1
-
@LoOp_ ten plugin nie zmienia dropu hangarów
-
@Kub41Tap LootConfigV2 zmienia drop na hangarach? Bo szukam czegoś co zrobi hangary i eventy x3
-
@LoOp_ tak ale możesz zmieniać tylko ilość nic nie dodasz nic nie usuniesz
-
@Kub41Tap w sumie o to mi chodzi żeby cały loot na hangarach i eventach był x3 ale z tego co widziałem to config mocno rozbudowany xD nie da rady tam na raz zwiększyć?
-
@LoOp_ jak ustawisz global na x3 to drop airdropu i town też będzie x3
-
@Kub41Tap Wiesz może gdzie w configu zmienić hangary i eventy w tym pluginie LootConfigV2 ?
-
@LoOp_ Musisz znaleźć odpowiednią linijkę w konfigu nie pamiętam która to linicjka
-
@Kub41Tap Wiem właśnie chodzi mi w zasadzie o to czy nie można np hangarów jako jeden mnożnik bo jak dasz global na x5 to trochę działa trochę nie
-
@LoOp_ plugin który jest tutaj na forum ma błędy które nie są łatwe do naprawy drop z hangarów powinien mieć nazwę
LootCacheTree -
@Kub41Tap Ok dzięki właśnie wszystko byłoby ok gdyby nie to że niektóre rzeczy nie są mnożone i nie jest to problem w configu
-
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się