C4 Logger - Informacje o użyciu C4
-
C4LoggerAutor: austinv900
Wersja: 1.2.1
O pluginie: Plugin zapisuje użyteczne informacje na temat użycia C4.Opcjonalnie
- HWClans
Uprawnienia
c4logger.used- Pozwala otrzymywać wiadomość za każdym razem, gdy ktoś użyje C4c4logger.connection- Pozwala otrzymywać wiadomość za każdym razem, gdy ktoś łączy się / odłącza z C4
Konfiguracja
- Filters - Filtry
- Duplicate - Duplikaty
- Self Harm - Samookaleczenia
- Max Time (Seconds) - Maksymalny czas w sekundach
- Max Distance - maksymalna odległość
- Max Age (Days) - ??
- Players Near Radius - Gracze w promieniu
Plik konfiguracyjny:
oxide/config/C4Logger.json{ "Settings": { "Filters": { "Defuse": { "Enabled": true, "Max Time (Seconds)": 30 }, "Duplicate": { "Enabled": true, "Max Distance": 6, "Max Time (Seconds)": 3 }, "Self Harm": { "Enabled": true } }, "Max Age (Days)": 7.0, "Players Near Radius": 100.0 } }
Przydatne linkiZródło: uMod - C4 Logger
C4 Logger -
undefined uMod zablokował ten temat dnia
-
undefined Mroczny odblokował ten temat dnia
-
undefined Mroczny przeniósł ten temat z Archiwum dnia
-
Aktualizacja
- przywrócono temat z pluginem
- naprawiono plugin
-
@Mroczny informacje o postawieniu C4 wyświetlają się jedynie gdy jestem oddalony od jakiegokolwiek gracza, gdy jestem przy nim nie wyświetla ani jemu ani mi. Jeśli odejdę od niego to wyświetla się ale tylko u mnie. A to powinno działać tak że wyświetla w promieniu 100kratek od postawienia a nie powyżej 100 kratek wyświetla tylko osobie która postawiła.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się