admintools i logger v2
-
wiem, że jedno pytanie do jednego wpisu, ale szkoda tworzenia dwóch
podpowiedzcie mi jeszcze tylko proszę czy na v2 jest coś typu admintools i logger?
-
Zmieniłem tytuł tematu, żeby był bardziej zrozumiany, poprzedni - "serwer v2"
AdminTools, powinien działać znalazłem taki na dysku, na pewno godmode nie działa
logger to nie pamiętam takiego pluginu, chyba, że chodziło Ci o C4Logger, to go nie ma lub trudno znaleźć. -
@Mroczny na v1 byl taki plugin logger ktory rejestrowal kazde wejscie i wyjscie z serwera i zapisywal czat wg dat
dzięki bardzo za admintools

-
@kaska Chat się zapisuje automatycznie w logach oxide wejścia z tego co pamiętam też się zapisują automatycznie w tym samym logu

-
@Kub41Tap wiem tylko tamten plugin był na tyle fajny, że pokazywał każdy dzień w osobnym pliku zapisywał i wszystko było wpisane co do minuty.

-
@kaska

Oxide też zapisuje każdy dzień osobno a nawet zapisuje minuty
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się