Mapa wgrywanie
-
Witam, czy ktoś byłby w stanie mi podpowiedzieć dlaczego na liveserwerze nie chce mi pobrac mapy ? Helpdesk nie odpowiada, a chciałabym wgrać inną mape niz diemensland. Dodam, ze wczesniej wszystko dzialalo, teraz zalozylam nowe konto, kupilam serwer i nie dziala mapa. Nie pobiera jej wogole i wywala serwer, wylacza go.
-
Pewnie coś z klientem steam coś nie tak, jak wrócę do domu podeślę rozwiązanie na to. Podeślij log jeśli możesz.
-
- W Głównym katalogu serwera powinien być plik
steamclient.soprzenieś go do katalogu/Hurtworld_Data/Plugins/x86/ - W katalogu
/linux64/powinien być pliksteamclient.soprzenieś go do/Hurtworld_Data/Plugins/x86_64/
Powinno pomóc
- W Głównym katalogu serwera powinien być plik
-
jest taki plik w tym katalogu
-
@kaska rozumiem, że przeniosłaś te pliki co podałem i dalej to samo?
edit:
log podeślij w pliku powinien nazywać się gamelog/output.txt -
musze w czesciach wysylac bo caly nie idzie
pliki zmienilam i nie pomoglo
-
to wrzuć na pastebin lub edytuj wiadomość i wtedy wstaw log z serwera
-
poczekaj chwilke bo chyba zaskoczylo
-
śmiga jak ta lala, zapomniałam zresetowć po zamienieniu plików, bardzo Ci dziękuję
sama bym na to nie wpadła, że to o ten plik chodzi :)) -
Miło, że mogłem pomóc. zamykam

-
Tylko jeszcze jedno nie mam pliku z zapisem mapy :((
-
On się tworzy po pierwszym zapisie mapy np. pt.
w123456789(zapisuje się jakoś co 10 minut) -
@Mroczny już wszystko jest ok
dziękuję pięknie i pozdrawiam -
undefined Mroczny zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się