Extteleport Warp home pomocy!
-
Witam serdecznie,
Potrzebuję pomocy z konfiguracją Home jak i Warps.
Chodzi o to że chciałbym by graczy podstawowi np mieli 3 home i warp "Oko", "Kula" a gracze Premium np 5 home i pozostałe warpy. Jak mogę to zrobić? Nie potrafię znaleźć takiego tematu u was, raz mi jakiś temat mignął ale nie potrafię go odnaleźć.A i sorki że w nowych tematach figuruję praktycznie tylko Ja ale stawiam serwer na nogi i co do konfiguracji takich jak ta muszę podejść z pomocą doświadczonych osób. I do tego panuje zasada 1 problem=1 temat więc się do tego stosuję. Pozdrawiam

-
W konfiguracji ExtTeleport znajdziesz taką linijkę:
"Limit": 5, "Limits": { "extteleport.home.limit.mod": 10wystarczy ją zmienić na:
"Limit": 3, "Limits": { "extteleport.home.limit.premium": 5zapisać i nadać graczowi Premium
/o.grant group premium extteleport.home.limit.premiumCo to warpów na uprawnienia to plugin nie posiada takiej opcji.
@Markooo napisał w Extteleport Warp home pomocy!:
A i sorki że w nowych tematach figuruję praktycznie tylko Ja ale stawiam serwer na nogi i co do konfiguracji takich jak ta muszę podejść z pomocą doświadczonych osób. I do tego panuje zasada 1 problem=1 temat więc się do tego stosuję. Pozdrawiam
Nie ma problemu w końcu to forum ;D
-
Okej zmieniłem to i jest w porządku. Z warpami chodzi mi o to, że jak grałem na wielu serwerach to miałem 1 lub dwa warpy, dopiero po zakupie np vip miałem na red i zimę dodatkowe warpy. Jak to można zrobić?
-
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się