Konfiguracja własnego serwera HW
-
Witam, kupiłem ostatnio serwer na pukawka.pl i chciałbym zapytać jak wgrać tam oxide (teraz ubot) i jak dodać tam pluginy.
-
Tutaj masz wszystko opisane instalacja uMod
-
@youhosi a co z pluginami ? jak się je wgrywa ? możesz podać jakiś kontakt do siebie ?
dodam jeszcze, że nie mam nigdzie folderu oxide czy coś tylko w Hurtworld_Data mam folder plugins. -
@KaErzet Jak dodasz uMod do plików serwerowych i zrestartujesz serwer to stworzy Ci się folder oxide.
-
@youhosi ok działa. Powiedz mi jeszcze czy możesz mi dać jakiś kontakt do siebie, ts (mam własnego jak coś), discord, cokolwiek bo chodzi mi o konfiguracje pluginów itp.
Bo dodałem plugin ItemList i mam coś takiego w configu : {
"Protocol version": 175,
"Reset on load (Enable it if you are using any Steam Workshop mods)": false,
"List of items": []
} -
@KaErzet pobierz aktualną wersję i wgraj go jeszcze raz. (usuwając przy tym stary plik konfiguracyjny)
-
@youhosi Nie działa, co z tym kontaktem ? Możesz mi priva wysłać ? Bo nie widzę takiej opcji na forum, żeby ci napisać.
-
@KaErzet Kontaktu nie podaje bo aktualnie nie mam czasu na pomaganie ludziom prywatnie.
-
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się