Usunięcie któregoś pliku z serwera
-
Więc tak serwer nie odpala oxide zaktualizowany i poprzednia osoba która zajmowała się serwerem musiała usunąć jeden z plików ponieważ gdy jakimś cudem serwer odpalił gdy zbierałem z ziemi drewno dostawałem tłuszcz z kamienia tłumiki.
Nowa mapa się nie wczytała choćby w wersji 0.7.3.0 nie było wody kamienie respiły się na niej i po niej chodziłem.
Proszę o pomoc oraz szybką odpowiedz czekam.output:
The assembly mscorlib.dll was not found or could not be loaded.
It should have been installed in the `/home/-----/serwer/Hurtworld_Data/Managed/mono/2.0/mscorlib.dll' directory.
-----/serwer/Hurtworld_Data/Mono'
Mono config path = '/home/--------/serwer/Hurtworld_Data/Mono/etc'Po ls -la:
Niebieskie: Hurtworld_data i oxide -
PS. Serwer dedykowany
-
Witaj @MrKewciu,
z tego co widzę nie masz plików serwerowych. Masz folder z oxide i tyle z zasadzie.
Komendę
ls -lawykonujesz w głównym katalogu serwera? -
Co mam zrobić?
-
Wgrałem pliki oxide serwer ruszył i co dalej z tymi rzeczami
-
@MrKewciu Nie wiem dokładnie o jakie rzeczy Ci chodzi.
-
uMod zablokował ten temat dnia
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się