Resp skrzynek na hangarach
-
Nie wiem gdzie to sprawdzić ale wiem tyle mam automatyczna z liveserver
-
@kubapilat3 wejdź na serwer na chat napisz coś takiego
/o.versioni wyślij zdjęcie lub napisz co się wyświetliło -
-
@kubapilat3 na tej wersji niestety plugin spawnconfig nie działa jestem w trakcie szukania kontaktu do jego autora czy może go zaktualizować niżej masz link do oxide na którym ten plugin działa
Link -
dzieki wielkie a powiesz mi jak go wgrac?
-
@kubapilat3 pobierz sobie program winscp lub filezilla niestety ftp od liveserver nie pozwala na wrzucanie całych folderów zaloguj się do ftp używając jednego z tych programów wejdź do katalogu gdzie jest folder Hurtworld_data i cały folder z linku który dostałeś oczywiście wypakowany na wyłączonym serwerze wgraj do ftp włącz serwer i powinno wszystko działać
-
dzięki wielkie dam znać jak to zrobie

-
ok trzymam kciuki

-
Działa wielkie dzięki mistrzu ;)!!!
-
spoko miło że mogłem pomóc

Zamykam temat i dodaje tag rozwiązane
-
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się