HammerExploitFix - Zablokuj tworzenie C4 młotkiem.
- 
  HammerExploitFix HammerExploitFix Autor: @Mroczny 
 Wersja: 0.1.3
 Informacje 
 Plugin pozwala na skuteczne zablokowane możliwości respienia C4 i innych przedmiotów z wykorzystaniem cheata
 Funkcje 
 Plugin podczas wykrycia cheatera wykorzystującego respienie innych struktur niż przypisanych do młotka banuje gracza i wysyła wiadomość do administracji
  HammerExploitFix HammerExploitFix
- 
 Witam błąd z usuwaniem ścianek fundamentów itp + banuje ludzi zwykłych graczy za używanie młotka. Proszę o poprawkę porządna. Tak to plugin zajebisty! 
- 
 @SebaaaTV Wrzuciłem poprawkę, teraz powinno wszystko śmigać. 
 Wersji nie zmieniałem.
- 
 @Mroczny Plugin działa mam go aktualnie od kilku godzin nic nie wywala na czacie odnośnie konstrukcji w menu budowli! Działa Polecam! 
- 
 Nie banuje ludzi, można stawiać c4 młotkiem 
- 
 @DoN wiem, niestety jeden spryciarz to obszedł, potem wstawie aktualizacje. 
- 
 @Mroczny dzisiaj wstawisz? 
- 
 @DoN w ciągu 2h 
- 
 Aktualizacja 0.1.1- plugin teraz sprawdza tylko czy ktoś zrespił C4/RaidDrill nie używając do nich przypisanych przedmiotów
- dodano jeżeli pojawi się Fabricator to plugin od razu go usuwa
 Nie testowałem 
- 
 Nie banuje, można stawiać c4 
- 
 Skoro to nie działa to ja już nie wiem, niestety nie jestem w posiadaniu takich cheatów, żeby to przetestować. 
 Wywaliłem z pluginu wszystkie sprawdzania nulla, mogą teraz wystąpić błędy null
 Działanie to samo, plugin sprawdza podczas zrespienia C4 czy gracz ma w ręku C4 lub RaidDrillAktualizacja 0.1.2- dodano informacje jaki przedmiot trzyma gracz podczas respienia C4
- usunięto sprawdzanie null - mogą wystąpić błędy!

- 
 Pokazuje że użył exploita ale nie banuje. 
- 
 @DoN podeślij logi 
- 
 @Mroczny nie ma żadnych logów 
- 
 @DoN wtedy kiedy pokazuje, że użył exploita powinien być log w oxide/logs/ 
- 
 @Mroczny właśnie na czacie w grze pokazała a w logach nie 
- 
 @DoN U mnie na serwerze działa i banuje. 
 moje logi:20:17 [Warning] Welcome to hell was kicked from the server (Wykorzystywanie exploitu z młotkiem) 20:17 [Info] Files: Pomyślnie dodano 76561199418899326 - Welcome to hell - xx - Wykorzystywanie exploitu z młotkiem - Permanent do listy zbanowanych. 20:17 [Error] Failed to call hook 'OnEntitySpawned' on plugin 'HammerExploitFix v0.1.2' (NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object) at Oxide.Plugins.HammerExploitFix.OnEntitySpawned (.NetworkViewData data) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Oxide.Plugins.HammerExploitFix.DirectCallHook (System.String name, System.Object& ret, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Oxide.Plugins.CSharpPlugin.InvokeMethod (Oxide.Core.Plugins.HookMethod method, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Oxide.Core.Plugins.CSPlugin.OnCallHook (System.String name, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Oxide.Core.Plugins.Plugin.CallHook (System.String hook, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0Może przyczyną nie działającego pluginu u Ciebie jest Oxide? 
 Masz serwer na hostingu czy VPS?
- 
 @Mroczny Dedyk z avoro 
- 
 Działa plugin? 
- 
 @DoN cały czas działa