HammerExploitFix - Zablokuj tworzenie C4 młotkiem.
-
@SebaaaTV Wrzuciłem poprawkę, teraz powinno wszystko śmigać.
Wersji nie zmieniałem. -
@Mroczny Plugin działa mam go aktualnie od kilku godzin nic nie wywala na czacie odnośnie konstrukcji w menu budowli! Działa Polecam!
-
Nie banuje ludzi, można stawiać c4 młotkiem
-
@DoN wiem, niestety jeden spryciarz to obszedł, potem wstawie aktualizacje.
-
@Mroczny dzisiaj wstawisz?
-
@DoN w ciągu 2h
-
Aktualizacja 0.1.1
- plugin teraz sprawdza tylko czy ktoś zrespił C4/RaidDrill nie używając do nich przypisanych przedmiotów
- dodano jeżeli pojawi się Fabricator to plugin od razu go usuwa
Nie testowałem
-
Nie banuje, można stawiać c4
-
Skoro to nie działa to ja już nie wiem, niestety nie jestem w posiadaniu takich cheatów, żeby to przetestować.
Wywaliłem z pluginu wszystkie sprawdzania nulla, mogą teraz wystąpić błędy null
Działanie to samo, plugin sprawdza podczas zrespienia C4 czy gracz ma w ręku C4 lub RaidDrillAktualizacja 0.1.2
- dodano informacje jaki przedmiot trzyma gracz podczas respienia C4
- usunięto sprawdzanie null - mogą wystąpić błędy!
-
Pokazuje że użył exploita ale nie banuje.
-
@DoN podeślij logi
-
@Mroczny nie ma żadnych logów
-
@DoN wtedy kiedy pokazuje, że użył exploita powinien być log w oxide/logs/
-
@Mroczny właśnie na czacie w grze pokazała a w logach nie
-
@DoN U mnie na serwerze działa i banuje.
moje logi:20:17 [Warning] Welcome to hell was kicked from the server (Wykorzystywanie exploitu z młotkiem) 20:17 [Info] Files: Pomyślnie dodano 76561199418899326 - Welcome to hell - xx - Wykorzystywanie exploitu z młotkiem - Permanent do listy zbanowanych. 20:17 [Error] Failed to call hook 'OnEntitySpawned' on plugin 'HammerExploitFix v0.1.2' (NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object) at Oxide.Plugins.HammerExploitFix.OnEntitySpawned (.NetworkViewData data) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Oxide.Plugins.HammerExploitFix.DirectCallHook (System.String name, System.Object& ret, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Oxide.Plugins.CSharpPlugin.InvokeMethod (Oxide.Core.Plugins.HookMethod method, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Oxide.Core.Plugins.CSPlugin.OnCallHook (System.String name, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Oxide.Core.Plugins.Plugin.CallHook (System.String hook, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0Może przyczyną nie działającego pluginu u Ciebie jest Oxide?
Masz serwer na hostingu czy VPS? -
@Mroczny Dedyk z avoro
-
Działa plugin?
-
@DoN cały czas działa
-
@Mroczny oki, masz jakąś aktualizację czy to najnowsza wersja?
-
Najnowsza, z tego co wiem to jeżeli ktoś ma dziwne znaczki w nicku i nie jest zarejestrowany w Oxide to plugin go nie wykrywa, trzeba by naprawić Oxide
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się