Skrzynki
-
Siemano potrzebuje pluginu,który wpisuje automatycznie co 10 min komendę rcon destroyall item( Nie antyvulcan)
-
Następnym razem postaraj się pokrótce opisać swój problem w temacie oraz użyj tagów.
Chodzi Ci o usuwanie skrzynek co 10 minut? Czy wszystkich przedmiotów z mapy?Napisałem tutaj plugin, nie wiem czy będzie działał, ale przetestuj i daj znać.
-
Nie działa ;9
-
O jakie przedmioty Ci dokładnie chodzi?
Ustawiając, żeby usuwał auta plugin normalnie usuwa

-
Chodzi mi o looty żeby usuwał automatycznie co 2 min (np.Komenda rcon destroyall item)
-
@miszorek Ma usuwać co dwie minuty, czy co 10? Zdecyduj się.
-
co 2 min :0
-
Niestety ten plugin co napisałem usuwa pojazdy itd, ale skrzynek nie. Na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie napisać pluginu który by usuwał to co chcesz, może jakaś inna dobra duszyczka pomoże.
Edit. Z tego co zauważyłem to plugin usuwa przedmioty które leżą na ziemi, o taki efekt Ci chodziło?
-
Ten post został usunięty! -
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się