You mean plugin like slowmode for item drop?
PLUGINS v2
-
Witam, chciałbym zakupic Paczkę pluginów na v2
Kontakt: https://discord.gg/rTDp4T
Pisz do: OCZ3K#0872 -
mail: 531devv@gmail.com
-
https://steamcommunity.com/id/Thelemoniadaaa/
Dodaj na steamie / tanio/
-
https://steamcommunity.com/profiles/76561198345754807/
-
@Thelemon Ty przypadkiem tydzien temu nie prosiles mnie o sprzedaz paczki na itemv2 XD
Co ty mu wlasciwie chcesz sprzedac skrypty ktore sa internecie ? -
@krychu023 niestety tak działa community hurtworlda i innych gier ludzie próbują sprzedawać albo darmowe pluginy lub te tworzone przez programistów za niższą ceną żeby tylko sarobić
-
@Kub41Tap Właśnie się nie zgodze. To nie jest do końca sprzedaż darmowych pluginów, tylko czasu i gotowej paczki pluginów, którą można wgrać na serwer i mieć tzw. "gotowca". To tak samo jak ja sprzedaję paczki skryptów do FiveM, też tam znajdują się darmowe skrypty, ale jednak musiałem je przetłumaczyć, skonfigurować, naprawić błędy (jest ich sporo w fivemie). Stworzyć bazę danych blalbalbal...
-
@Y-O-U-N-G to prawda ale większosc paczek serwerów to tylko gotowe pluginy w których nic nie jest zmienione tylko pobrane i wrzucone i spakowane w zipa
-
@Y-O-U-N-G zresztą lemon sam ostatnio prosil o pomoc w pluginach i chcial kupic gotowy serwer a teraz sprzedaje gotowe paczki ?
-
@Kub41Tap Nie siedziałem w hurcie od roku, więc się nie wypowiem. Wiem, że w FiveM'ie jest sporo pracy nad skryptem z internetu i praktycznie 2/3 nie potrafią go skonfigurować i jest tam zabawy, a zabawy
-
Co z tego ze chce skoro mam,2 platne pluginy + konifguracje dosyc dobra.To jest dzial dla "programistow" ze nie ja tez nie moge sprzedawac?
-
@Y-O-U-N-G a tak wgl to za ile sprzedajesz paczki dla serwerow fivem bo za miesiac bede robil serwer wiec cos chcialbym sie dowiedziec
-
@Thelemon Od wymagań, czy coś ciekawszego ma być, czy zwykła paczką, czy przetłumaczone, czy nie. Przeważnie w okolicach 100-400zł.
Lecz, to forum od OXIDE, także nie piszmy tutaj o innej grze totalnie
-
@Thelemon ciekawe czy masz zgodę na odsprzedawanie tych płatnych pluginów jak już zacząłeś temat
-
@Kub41Tap On na nic nie ma zgody on mysli ze vps 5gb ramu utrzyma 2 serwery XD jedyne co on posiada to pustke w czyms nazywanym jako MOZG
-
@krychu023 tylko ciekawi mnie czy ma zgodę xD
-
@Kub41Tap Jego iloraz inteligencji goruje na poziomie ziemniaka klocil sie z typem o tym ze RESTART a STOP SERWERA to jest cos innego i STOPOWANIE SERWERA nie powoduje odswiezenia skryptow/pluginow
-
@krychu023 każdy restart/start powoduje przeładowanie wszystkich pluginów
-
@Kub41Tap Kazda osoba posiadajaca MOZG potrafi zrozumiec to aczkolwiek on sie z kazdym klocil ze jedynie restart powoduje przeladowanie pluginow/skryptow (Dodatkowo sugeruje o ukaranie owego ziemniaka za sprzedaz skryptow ktorych nie potrafi edytowac...)
-
@krychu023 gowno masz do gadania jesli nie znasz szczegolow frajerze.A pozwolenie mam poniewaz kupowalem od dobrego kolegi to i pozwolil.I po co jakies historyjki opowiadasz ze mowilem kiedys ze stop a restart to co innego. Myslisz ze kogos to obchodzi? kazdy czlowiek ma prawo do bledow, to ze 1 raz robie serwer do hurta bo ostatni jaki mialem do minecraft a tak to nie mialem z tym stycznosci to trzeba sie ze mnie smiac i ponizac? Ja sie ucze dopiero jesli chodzi o vps itd.Pamietam ze pisalo na liveserwerze ze trzeba wykonwac restart aby config zadzialal bo jak wlaczalem start/stop to kiedys nie zadzialalo a w pozniejszych dniach dodali powiadmienie ze jesli nei dziala to trzeba kilka razy zresetowac.Wiec tym sie sugerowalem jak pisalem z niemcem.A ja niemcowi pomoglem naprawic rolla poniewaz nie umial ale pewnie sie do tego nie przyzna. Bo zawsze jesli zrobisz jakas przysluge dla kogos to ta osoba to szybiciej zapomni niz jak zrobisz cos zle.Takie jest zycie czlowiek sie uczy na bledach.